10-15% popusta na naše usluge za članove UO Pula

by ruj 11, 2023Pogodnosti

Napisao: Jurica

4 godine iskustva u digitalnom marketingu te mnoštvo zadovoljnih klijenata.

Uvijek sam fokusiran na vas i vaše poslovanje te vam savjetujem i implementiram najbolju opciju za vas.

Napisao: Jurica

4 godine iskustva u digitalnom marketingu te mnoštvo zadovoljnih klijenata.

Uvijek sam fokusiran na vas i vaše poslovanje te vam savjetujem i implementiram najbolju opciju za vas.

Dragi članovi Udruženja obrtnika Pula,

U Prosperitas agenciji, ponosni smo što nastavljamo našu plodnu suradnju s Udruženjem obrtnika Pula. Želimo vas obavijestiti o posebnim pogodnostima koje smo pripremili kako bismo vam pomogli unaprijediti vaše poslovanje i online prisutnost.

S obnovljenim sporazumom o suradnji, želimo vam ponuditi ekskluzivne popuste na neke od naših ključnih usluga. Evo što možete očekivati:

1. Izrada web stranice ili trgovine (turizam):
Ukoliko razmišljate o stvaranju ili ažuriranju svoje web stranice ili web trgovine, nudimo vam impresivan popust od 15% na izradu, osim hostinga, ako je cijena usluge 360 EUR ili više. Osim toga, naša usluga uključuje:

  • 4 mjeseca podrške i održavanja stranice
  • 2 sata edukacije o vođenju web stranice
  • besplatno savjetovanje

2. Upravljanje društvenim mrežama:
Ako vam treba stručna pomoć u vođenju društvenih mreža, nudimo vam 10% popusta na mjesečnu uslugu ako je cijena veća od 200 EUR. Naša usluga obuhvaća sve, od analize dosadašnjeg rada i konkurencije do postavljanja fb pixela, izrade plana za objave, dizajna objava, izrade oglašivačke kampanje, optimizacije, izvješća i ostalo.

3. Google oglašavanje:
Za one koji žele iskoristiti snagu Google oglašavanja, nudimo vam također 10% popusta na mjesečnu uslugu ako je cijena veća od 200 EUR. Naša usluga uključuje sve, od analize web stranice i istraživanja ključnih riječi do izrade oglašivačke kampanje, postavljanja koda za analitiku, optimizacije, izvješća i ostalo.

4. Grafički dizajn:
Ako vam je potreban profesionalni grafički dizajn, nudimo vam 10% popusta na uslugu ako je cijena veća od 200 EUR. Naša usluga obuhvaća savjetovanje, izmjene dizajna i pripremu za print.

Ovaj sporazum traje godinu dana, što znači da su navedeni popusti dostupni do 8. kolovoza 2024. godine.

Svaka prilika za unapređenje poslovanja je dragocjena, stoga ne propustite ovu priliku. Za sve dodatne informacije i ponude, slobodno nas kontaktirajte putem e-mail adrese info@prosperitas-agencija.hr, telefonski na broj 092 504 2814 (trenutno dostupan preko WhatsApp i Viber aplikacija) ili posjetite našu web stranicu https://prosperitas-agencija.hr/.

Ovaj poseban popust za članove Udruženja obrtnika Pula pruža vam priliku za uštedu i unaprjeđenje vašeg poslovanja. Iskoristite ga dok traje!

Petra Perčac

Jurica je odličan i profesionalan. Sve se da dogovoriti i odradi u dogovorenom roku. Sa web stranicom koju je izradio sam prezadovoljna i svakako moje preporuke ide njemu!

Tihana Džidić

Upravo sam pogledala svoju novu web stranicu, i iznenađena sam koliko je kvalitetna i lijepa. Svaka preporuka!

Ivor Kos

Izradili smo web stranicu u Prosperitas i jako smo zadovoljni izradom i suradnjom 🙂

Marijana Kauka

Profesionalnost, usluznost i humanost na jednom mjestu.
Sta vise reci od toga 🙂

Esma Zanini

Danas je gotova WEB stranica, skroz sam ostala oduševljena kad sam otvorila stranicu, odlično, odlično složena stranica, jako pregledna što je bio i cilj.
Jurici idu sve pohvale, jer je stranica gotova i prije dogovorenog datuma.
Dečko je pun ideja, ima rješenje za sve, na svaki moj upit imao je brzi odgovor.
Tople preporuke za Juricu svima.

Esma Zanini

Danas je gotova WEB stranica, skroz sam ostala oduševljena kad sam otvorila stranicu, odlično, odlično složena stranica, jako pregledna što je bio i cilj.
Jurici idu sve pohvale, jer je stranica gotova i prije dogovorenog datuma.
Dečko je pun ideja, ima rješenje za sve, na svaki moj upit imao je brzi odgovor.
Tople preporuke za Juricu svima.

Stjepan Hornung

Vrlo profesionalan pristup izradi web-stranicama. Sve što smo dogovorili odradili su perfektno i sada znam da mogu računati na profesionalni podršku. Svakako preporučam👍

Josip Miller

Jurica mi je pomogao riješiti problem s ukradenim računom. Toplo preporučam, jako je strpljiv i stručan

Marijana Ljevar

Jurica se javio na moj Facebook oglas za rješavanjem problema sa Facebook kampanjom i pomogao stručno i ažurno

Stojan Vukovic

Fenomenalno iskustvo i sjajan momak! Brza i efikasna usluga! Sve preporuke! 🙂

Proglašeni smo jednom od najboljih digitalnih agencija u Hrvatskoj od strane DesignRush!

Proglašeni smo jednom od najboljih digitalnih agencija u Hrvatskoj od strane DesignRush! Naša agencija nedavno je prepoznata kao jedna od najboljih digitalnih agencija u Hrvatskoj od strane DesignRush-a. Ova nagrada naglašava...

3 načina za bolji marketinga na društvenim mrežama

Sada je važnije nego ikad unaprijediti marketing vila i apartmana na društvenim mrežama. Uz prave promjene i pomoć stručnjaka, viti ćete na putu do velikog rasta. Društvene mreže doista postaju nova tražilica.  Kombinira sadržaj s profesionalnim informacijama kako bi...

6 načina za pokretanje vlastitog bloga za goste vaših vila i apartmana

Važnost bloga o apartmanima i vilama očiglednija je nego ikada. Postoji mnogo razloga zašto biste trebali započeti pisanje blog o vašim vilama i apartmanima što je prije moguće.  Od boljeg SEO rangiranja do važnih informacija za vaše goste, to može biti upravo...

Zašto je pisanje blogova OBAVEZNO za marketing vaših apartmana?

Postoje naizgled beskonačni putevi kojima možete ići kada je riječ o marketingu i marketingu vaših apartmana, ali blogovi su nešto o čemu možda prije niste razmišljali. Možda ste se brinuli da će vam trebati više vremena nego što je vrijedilo, da neće biti dovoljno...

Saznajte kako implementirati PPC i SEO u marketing vaših apartana – [KRATKI VODIČ]

Da biste maksimalno iskoristili svoje PPC i SEO napore, morate razumjeti kako to dvoje funkcionira zajedno.  Obje su metode temelj vaše strategije, ciljeva i oglašavanja apartmana. Od ključne je važnosti da se ne oslanjate u potpunosti samo na jednu metodu koja...

3 razloga zašto se isplati ulaganje u web stranicu vaših apartmana

Za vas smo izdvojili 3 razloga zašto vam se isplati ulaganje u web stranicu te kako ono pomaže vašem poslovanju i rastu brenda. Channel manager omogućit će vam da se proširite na sva internet prostranstva na koja je to moguće te ćete imati izvanredan prometa na web...
Share This